Werken in een speelgoed- en spellenwinkel

Kom jij ons helpen?

Dankzij jouw proactieve aanpak voelen klanten zich gehoord en gezien. Luisteren, meedenken en oog houden voor wat de klant wil is enorm belangrijk. Ook al leven we in een wereld die steeds digitaler is, het belang van samen spelen ontgaat jou niet. Soms krijg je door oogcontact en met een glimlach nét iets meer voor elkaar.

Waar de klant ook naar op zoek is, jij helpt hen. Wat begint bij een adviesgesprek over een barbiepop kan bij jou zomaar eindigen met de verkoop van een Lego set en een nieuw bordspel. Uiteraard inclusief accessoires.

Tussendoor maak je de schappen netjes, boek je de nieuwe levering in van de Jan van Haasteren puzzels en ruim je de lege dozen op. Je denkt na over de indeling van de schappen en oppert een idee wat het zoeken makkelijker maakt voor de klant. Na overleg komen we samen tot een nieuw plan. De volgende dag kan je niet wachten om het uit te werken.

Ben jij op zoek naar de perfecte (bij)baan die je erg goed kan combineren met je studie, hobby of andere dingen die het leven leuk maken? Dan heb jij nu gevonden waar je naar op zoek bent: winkelmedewerker bij Speldorado!

Meer weten over deze vacature? Bel met Roeland Prins op
015-3649190 of vul onderstaand contactformulier in.

Neem contact met ons op

Dit e-mailadres is onvolledig of incorrect.