Social Media en Speldorado

Social Media en Speldorado

Hoi medespelers,

de nieuwe website vergt een hoop werk, maar we merken dat steeds meer klanten het fijn vinden om te gebruiken. Hier zijn wij heel trots op! We willen iedereen hartelijk danken voor de aanmoedigingen en fijne berichten. Waar het kan proberen we verbeteringen en aanvullingen aan de website te geven als antwoord op wensen en verzoeken.

Nu proberen we ons netwerk uit te breiden om meer klanten te bereiken. Dit doen we onder andere via social media. Dit is soms een beetje eng, maar we blijven onszelf. Je hebt wellicht wat acties voorbij zien komen waarmee we de website en de social media kanalen proberen in te zetten. Het is hartverwarmend om de persoonlijke berichten van jullie te lezen als reactie hierop. Dank hiervoor.

Op dit moment hebben we Speldorado op Twitter, Instagram, Tiktok, Pinterest en Mastodon geregistreerd. Wat we hier delen zal niet volgens een regulier schema gaan, maar meer op ons gevoel zodra we wat willen delen. We zoeken nog naar een mooie balans tussen de kanalen zodat we niet alles overal herhalen. We hopen dat jullie deel willen worden van onze community en onze passie voor spellen en speelgoed. We zien je graag online of natuurlijk in onze winkel in Delft!

Groetjes,

Daniël Schermer

Deel jouw reactie

Commentaar wordt pas zichtbaar na controle op ongewenste praktijken.