Nieuwe mogelijkheden op de website!

Nieuwe mogelijkheden op de website!

Hoi medespelers!

We zijn weer een paar maanden verder en er is een hoop gebeurd!

Online Wenslijst

Er is een wenslijst functie toegevoegd aan de online webshop waarmee je jouw favoriete spellen en speelgoed op een persoonlijk lijstje kan zetten. Handig om jouw wensen bij te houden en te delen voor de aankomende feestdagen of je verjaardag!

Voorraadmelding krijgen bij uitverkocht artikel

Ben je op zoek naar iets specifieks en je komt erachter dat het nu niet op voorraad is? Vanaf nu kun je bij een uitverkocht artikel je inschrijven voor een voorraadmelding! Op de pagina van het artikel kun je jouw e-mailadres achterlaten om aan te geven dat je een melding wilt krijgen wanneer er weer voorraad wordt bijgeboekt. Zo kunnen wij zien welke artikelen in trek zijn en zo ben jij gelijk op de hoogte zodra het weer geleverd wordt!

Extra betaaloptie toegevoegd: PayPal

Er is nu naast iDeal ook de mogelijkheid om te betalen via PayPal, wat o.a. het betalen via creditcard makkelijker maakt. Zodra je gaat afrekenen zie je de PayPal optie nu als extra keuzemogelijkheid. Dit is weer een stap verder in het gebruiksgemak van onze website. We blijven onderzoeken welke extra betaalmogelijkheden gewenst zijn en toegevoegd kunnen worden.

Nieuwsbrief voorkeuren

We starten weer met de nieuwsbrieven. Met de nieuwe website komt ook een nieuwe nieuwsbrief uiterlijk. We besteden hier extra aandacht aan om het relevanter, duidelijker, aantrekkelijker en handiger te maken waar dat kan. Het is nu ook mogelijk om hier jouw voorkeuren door te geven.

Er zijn regelmatig aantrekkelijke promoties en scherpe kortingen. Wil jij ook op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in via de link hierboven!

Wederom bedankt voor jullie enthousiaste reacties en positieve berichten! We zijn dankbaar dat jullie voor ons hebben gekozen en we werken er hard aan dat vertrouwen te verdienen!

Tot gauw in onze winkel in Delft of op onze Speldorado webshop!

Groetjes,

Daniël Schermer

Deel jouw reactie

Commentaar wordt pas zichtbaar na controle op ongewenste praktijken.