De nieuwste versie van Hitster is er; Summer Party !

De nieuwste versie van Hitster is er; Summer Party !
Dompel jezelf volledig onder in de zomerse vibes met de spiksplinternieuwe HITSTER Summer Party! Deze editie brengt alle onvergetelijke zomerhits van de afgelopen decennia samen voor een muzikale reis down memory lane. Of je nu een doorgewinterde muziekliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een geweldige tijd met vrienden, HITSTER Summer Party is dé must-have voor jouw zomerse bijeenkomsten!

Hét ultieme partyspel voor muziekliefhebbers

Speel solo of nodig je vrienden uit voor een muzikaal duel waarin de eerste die succesvol 10 nummers chronologisch plaatst, de glorieuze titel van HITSTER verdient. Deze editie is zelfstandig speelbaar, maar voor extra plezier kun je het ook combineren met andere Hitster-edities.

Hoe werkt het? Kies een muziekkaart, scan de QR-code met de Hitster app en laat het nummer automatisch afspelen op Spotify. Raad het jaartal van het nummer en plaats de kaart op de juiste plek in jouw muziektijdlijn. Heb je het goed? Houd dan de kaart vast en breid je tijdlijn verder uit. Voeg een extra dosis opwinding toe door Hitster-tokens aan de mix toe te voegen.

Verschillende spelniveaus:

  • Original: Direct feest! Leg de muziekkaarten op de juiste plek en vorm jouw muziektijdlijn.
  • Pro: Laat zien hoe goed je artiesten en hun liedjes kent. Ken jij de meeste muziek?
  • Expert: Hardcore HITSTER! Jij kent de titel, artist en het jaar van al deze nummers!
  • Coöperatief: Werk samen en creëer samen één epische muziektijdlijn.

Of je nu een doorgewinterde muziekkenner bent of gewoon op zoek bent naar een zomers feestspel, HITSTER Summer Party garandeert eindeloos plezier voor volwassenen vanaf 16 jaar, geschikt voor 2 tot 10 spelers. De eenvoudige spelregels zorgen ervoor dat je snel kunt starten, terwijl de 300 muziekkaarten en 37 Hitster-tokens, samen met de gratis Hitster app, de ultieme ingrediënten zijn voor een zinderende zomerse party!

Deel jouw reactie

Commentaar wordt pas zichtbaar na controle op ongewenste praktijken.