Werkzaamheden aan nieuwe website 'Speldorado 2.0'!

Werkzaamheden aan nieuwe website 'Speldorado 2.0'!

Hoi medespelers!

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe Speldorado website! Roeland Prins (eigenaar) en Daniël Schermer (marketeer) zijn dolenthousiast bezig om de webshop van Speldorado een hoognodige update te geven zodat we jullie nog beter kunnen helpen het leukste speelgoed en de meest boeiende spellen te bieden.

Zodra je dit leest is de website inmiddels live en wordt er achter de schermen nog had gewerkt om alle kreukels te vinden die we glad kunnen strijken. Hier kan jij ons enorm bij helpen door ons een berichtje te sturen zodra je vastloopt ergens op onze website, of met jouw suggestie om een onderdeel te verbeteren of zodra je wat mist of verwacht had op onze website, maar niet heb kunnen vinden.

De nieuwe webshop was een monsterklus, maar we hebben met veel plezier en toewijding eraan gewerkt zodat jullie er makkelijk kunnen vinden wat je nodig hebt. Bedankt voor jullie enthousiaste reacties en positieve berichten! We zijn dankbaar dat jullie voor ons hebben gekozen en we werken er had aan dat vertrouwen te verdienen!

Tot gauw in onze winkel in Delft of op onze gloednieuwe Speldorado webshop!

Groetjes,

Daniël Schermer

Deel jouw reactie

Commentaar wordt pas zichtbaar na controle op ongewenste praktijken.